Direktlänk till inlägg 30 juli 2011

att skaffa en vän.

Av Linn - 30 juli 2011 14:56

En kompis till mig och jag pratade för en tid sedan om hur enkelt det var att skaffa nya vänner när man var liten, kontra att skaffa nya bekantskaper idag.


När man var liten behövde man gå fram till någon i sandlådan och fråga om man fick vara med. Idag är det betydligt mer komplicerat. Eller?


Jag har inte så många kompisar i Säffle. Några stycken sådär som jag umgås med, men jag är ofta själv, då mina två närmaste kompisar här i stan ofta jobbar sena kvällar och nätter medan jag jobbar dagtid.


Mina absolut närmaste vänner finns långt bort, Stockholm och Australien.


Igår var jag på fest hos en vän, där en del av hans vänner befann sig. Jag träffade en tjej som jag hört talas om, men aldrig träffat. Det visar sig vara en underbar person, vi pratade hela kvällen, som om vi skulle känt varandra i hela livet. Och jag tror verkligen att detta är börjar på en fin vänskap, jag hoppas på det. Det var visst inte så svårt att skaffa sig nya vänner, det gäller nog bara att tro på sig själv och att våga ta kontakt, inte endast hålla kvar i dom man redan har. Jo, hålla kvar, men låta släppa in.


Jag saknar mig stockholmstjej Emma, lite mer än vanligt för tillfället.

  2008, media. Jag saknar det, och dig min älskade.

 
 
emma

emma

1 augusti 2011 13:10

Det är så sant, det är jättesvårt. Man kan liksom inte bara "Vad heter du?" "Hur många år är du?" eller ställa någon annan fjantig fråga. Men som du själv säger, om man bara tror på sig själv och bara ger det åtminstone en chans så kan det bli något ut av det. Jag ångrar att jag inte frågat fler på mitt jobb om de ska med fest, eller om vi ska ta något o dricka, eller kanske fika någon dag. Det är helt fantastiska personer som är så mycket mer fyllda av liv än mig, och jag skulle ju kunna lära mig någonting. Men det handlar ju om det där med att ta det där klivet till att fråga, och tydligen, trots att jag är en av de mest sociala och pratglada, så är det jobbigt..

Jag saknar dig så det gör ont, och det är ofta jag funderar över hur det skulle vara att få bo nära dig, tror vi skulle umgås ofta, inte sådär som vissa andra håller på idag, aldrig ses och bara säger "åh, vi måste ses nåong dag", men så rinner det ut i sanden... Nej, vi skulle Se till att det blir av, för att det är viktigt för oss båda.

Jag hoppas vi snart ses, för det var ett tag sen nu. Men det kanske kan bli när jag slutar jobba i september, då har jag planerat att åka hem någon vecka. Då är du den första jag säger till, det vet du! :) Jag älskar dig!

http://emja.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linn - 1 augusti 2011 22:05

Jag står på mållinjen. Mållinjen till målet jag haft sen jag var sex år. Ett mål jag alltså nu har haft i 14 år.   Jag är ett steg ifrån. Jag trodde inte det här, på riktigt.   Nu är jag så nära så jag nästan kan ta på det. Det är ett...

Av Linn - 17 juli 2011 22:16

det går faktiskt bra nu. efter ett negativt inlägg med sjukt irriterande saker så kan jag ju meddela att saker och ting börjar ordna upp sig.   Jag kom in på min drömutbildning hälsa och wellness, och jag kom, hör och häpna, in på högskoleprove...

Av Linn - 8 juli 2011 10:22

Goderdagen. Nu är det så att det senaste har det kommit upp irritationsmoment för mig som jag verkligen, från djupet av mitt hjärta, irriterar mig på. Jag måste dela denna irritation med eder känner jag. Nu följer en lista på sjukt irriterande sake...

Av Linn - 18 maj 2011 22:28

Igår gjorde jag mitt livs första operation. jag plockade bort en vätskefylld cysta från handleden med lokalbedövning, jag var alltså vaken och klar i huvudet. Jag kom fram till vissa saker: En timme känns aldrig så lång som den gjorde igår. 5 sp...

Av Linn - 9 maj 2011 23:36

Igår på jobbet:"Are we in Norway now?"   nej.

Ovido - Quiz & Flashcards