Alla inlägg den 15 september 2008

Av Linn - 15 september 2008 21:02

"HEJ GRABBAR! HÄR FÅR NI EXTRA! HEJDÅ!"

Jag dör av garv, varje gång, lottoanden är mitt livs näst största kärlek. "JAG GILLER ÄLGER" är också en mycket bra kommentar, som alla borde få upplevt. Det var den dagens bästa, lätt. Nog om det.


Helgen spenderades som sagt i Huvudstaden. Utomordentligt trevligt enligt min mening. Enligt Thomas mening också hoppas jag. Annars jävlar...


"JAG ÄR FAKTISKT RÄDD FÖR RUSSIN" sjöng dom på låten nu.


Fredagen spenderades en lång lång stund på Säfflebussen för att som sagt åka till Stockholm. Väl där blev jag hämtad efter en liten stunds väntan. På vägen hem fick jag uppleva den omtalade citygross affären, som tydligenär bäst i världen. Jag vet inte om jag tyckte de var så speciell, mest som alla andra affärer, bara lite större. Sådär.

Senare samma kväll åkte vi in till stan för att kolla på Wall E. Lätt den bästa animerade filmen på väldigt länge. Så otroligt söt. Sådär så man blev lite kär i både Wall E, Eva och för att inte glömma Mo, som bara var allmänt soft. Pixar animation studios har lyckats, än en gång.


Lördagen var otroligt slapp, men även otroligt mysig. Att det kan vara så bra att bara slöa, äta polly och glass med chokladsås och kolla på luftens hjältar. Helt jättebra, helt underbart bra tillochmed.


Dagens den dagen var iallafall när jag sparkade iväg gosehunden rakt in i väggen, utan att jag hade en aning om att jag ens gjorde det. Thomas skulle kittla mig under foten och jag ville inte vara med, så jag riktigt snärtade ut benet rakt ut. och hunden flög all världens väg. Thomas dog. Sen jag.


NU KOM MIN PAPPA IN MED GODIS TILL MIG<3 Nu blev jag väldigt lycklig, jag kollar även på toy story. Bäst.


Nåväl, söndagen var väldans lik lördagen, bara sjukt mycket jobbigare med tanke på att jag snart skulle sätta mig på den äckliga bussen på den äckliga vägen hem. och lämna världens bästa helg bakom mig. Men det är sånt man får leva med. Tyvärr.


Idag iallafall höll jag på att svimma i skolan, sjukt konstig upplevelse. Men jag överlevde.

Hockeygymnasiet började idag också. Och jag måste skryta med att jag har Sergei Fokin som tränare, det är det inte alla som har. Jag är ball.


Nu ska jag fortsätta lukta på min rosa cardigan och kolla klart på toy story.


Puss

Ovido - Quiz & Flashcards