Alla inlägg under januari 2009

Av Linn - 21 januari 2009 13:30

I morgon ska jag till Thomas och jag längtar verkligen nästan ihjäl mig. Jag är verkligen trött på skolan idag. Verkligen jättemycket. Jag vill åka hem nu och sova en liten liten stund. Ysch.


Jag gillar ordet "verkligen". JA!

Jag är förövrigt hungrig, jättehungrig.

Av Linn - 20 januari 2009 21:40

Tiden går verkligen snabbt, tjugonde januari, jag kunde knappt tro det själv när jag skulle skriva i min kalender idag. Jag funderade på om jag var på fel sida, med fel vecka. Men icke. Jag hinner inte med. Snart blir jag säkert gammal också, utan att jag själv hunnit levt.


Idag erkände jag helt ofrivilligt att jag ska vara sjuk på fredag. Min mentor spände sin nästan döda blick i mig, då först insåg jag vad jag själv sagt. i was like o_O then ^_^. Ungefär så, hade nog ett japan-fan sagt. Jag är inget sånt, jag sa det iallafall. Jag log med hela min rälsbeklädda mun och mentorn log lite snett och tittade ner i sitt papper igen. Jag är busig. Lite. Jag har bättre saker för mig än att gå på 40 minuter lektion i geografi. Pussa på Thomas tillexempel.


Jag har ont i munnen kan jag lova, det är det värsta jag vet, nästan. Snäppet före ligger det faktum att mina skor läcker in vatten.


puss.

Av Linn - 19 januari 2009 18:40

Jag har handlat på ikea denna dag. Det är jag otroligt bra på, må jag säga. Ett skohorn kostar lika mycket som en kudde, 12 riksdaler. Det kan man se från olika vinklar, billigt för att vara kudde, dyrt för att vara skohorn. Därav borde det kanske jämna ut sig? Jag vet inte. Det kan vara så, kanske inte.  Det tål att tänkas på.  

Av Linn - 18 januari 2009 13:38

Jag längtar tills jag kan skriva Juni istället för Januari i rubriken. Då är det sommar och lov och antagligen mycket varmare än vad det är nu. Får vi hoppas.


Dagen idag skulle gärna, för min del, redan få vara slut. Söndagar gör ingen nytta, allt är stängt, många mår dåligt och den har inget syfte alls. Vi kan hoppa över söndagar tycker jag.


Jag är ytterst inte sugen på skolan i morgon. Jag är inte sugen på att göra någonting. Allra minst sugen är jag på hemprovet som ska vara klart om 10 dagar, då jag varit med på 3 genomgångar av ungefär 43242352.


Idag är jag negativ.

Hejdå.

Av Linn - 17 januari 2009 11:17

Kvällen igår blev mer än lyckad. Jag fick träffa alla mina favoritvännor som jag saknat helt sinnessjukt mycket. Det var roligt och mysigt och alldeles underbart. Mer behöver jag nog inte säga.


Tack Emma för världens bästa kväll. Och grattis på 18årsdagen! <3

Av Linn - 15 januari 2009 22:11

Min katt sitter och sover.

Min katt sitter och vinglar.

Min katt spinner och snarkar om vartannat.

Min katt är söt.

Av Linn - 15 januari 2009 13:36

Jag mår mycket bättre idag. Tack som fan för det. Igår var det verkligen hemskt, jag visste inte vart jag skulle ta vägen, jag ville bara gräva ner mig någonstans. Jag trodde att jag var bättre på att dölja det än jag var.


Jag fick tillbaka mitt Historia-PM idag. Med en aning om att jag skulle få VG högst. Därav blev jag otroligt förvånad när jag fick tillbaka den med ett MVG, dock ett minus efter. Men MVG ändå. Det är inte lika mycket vana med det nu, som det var tidigare. Jag blev glad.


Idag ska jag och pilla på en netbook och önska att den var min. Drömma får man. Ja det får man.

Av Linn - 14 januari 2009 20:01

Jag är trött, väldigt trött.

Men det är jag alltid.

Det är inget konstigt med det.

Längre.

Det har varit en jobbig dag idag.

Kanske för att jag har blivit påmind.

Om en tid jag inte tyckte alls om.

Om något jag hade förträngt.

Nu kom det tillbaka.

Det var nog det sista jag ville.  

Jag känner precis som jag gjorde då.

Då när jag var liten.

Iallafall just nu.

Jag vill inte.


Jag var ute och gick med mamma idag.

Någon gick efter.

Iallafall i mitt huvud.

Även om det inte var så egentligen.

Men någon gick efter.

I mitt huvud.


Jag har en dålig dag idag.

Jag mår inte bra just nu.


Det är först när jag får tillbaka med samma mynt,

jag förstår hur elak och dålig jag är.

Ovido - Quiz & Flashcards