Alla inlägg under januari 2009

Av Linn - 13 januari 2009 21:31

Idag har jag skrämt upp mig själv. Alldeles för många gånger och för mycket. Vi pratade om spöken i skolan och Elin visade en bild där hon fått med en spökhand. Jag kollade på den och jag dog. De flesta som känner mig vet hur feg jag är för mörker och spöken osv. Jag kommer inte kunna sova nu, jag kommer bara tänka på den bilden och på spöken. Jag kommer inbilla mig att det står spöken överallt i mitt rum. Jag kommer sova med lampan tänd och tvn på. Det är så synd om mig. Ja det är det faktiskt. :(

Av Linn - 12 januari 2009 17:53

Jag är lite ledsen idag, litegrann. När jag kom till ishallen idag för hockeygymnasiet så fann jag vårt förråd i en enda röra. Egentligen inte jätteovanligt. Men när jag fann att någon rotat i min back och att halva min utrustning var försvunnen blev jag rent ut sagt så jävla arg och besviken. Jag kände bara för att skrika rakt ut. Jag hoppas att den (kille?) som snodde mitt suspensoar använder det väl. 


Fast egentligen är jag mest glad idag. För 4 månader sen frågade jag chans på Thomas, han svarade JA! :)

Av Linn - 11 januari 2009 22:40

Efter 40 minuters försening med tåget kom jag tillslut hem. Det har varit en fin helg. Mycket fin, som alltid när jag befinner mig i Thomas närvaro. Tänk att inte göra något speciellt kan kännas så underbart bra!


Veckan som kommer känns som det kommer bli en bra vecka. På fredag börjar mina körkortsteori lektioner och det känns mer än bra. Jag ska ta tag i mitt övningskörande också. Ett av mina nyårslöften var att skaffa körkort innan året är slut, och med tanke på hur tidigt jag fick teorilektionerna så kanske jag kan sänka det till innan sommarn är slut, eller kanske till och med innan sommarn ens har börjat. Jag vet inte än. Jag blev glad över min teori iallafall.


På fredag ska jag även till Emma på hennes middag. Det ska bli jättejätteroligt. Jag längtar verkligen jättemycket!


Jag och Thomas såg Filip och Fredrik - Fredrik idag. Det var coolt. Han var lång och hade en söt unge.

Av Linn - 8 januari 2009 21:35

Idag fyndade jag en tågbiljett sträckan Karlstad - Stockholm för 25 kronor. Så i morgon åker jag än en gång till Thomas och myser. Jag känner att det behövs, för jag är verkligen omänskligt sagolikt jättekär i honom! :)

Av Linn - 7 januari 2009 20:04

Vad är grejen med att inleda grammisgalan med att sångaren i Takida sjunger Curly Sue tillsammans med en gospel kör, utklädd till Alex i clockwork orange? Ni vet snubben som gillar Beethoven och våldtäkt. Killen som Pölsa i Smala Sussie är utklädd till när han säger kommentaren om soffan fullsatt med knarkare. Jag fattar inte idén med det. Han kunde väl vart sig själv när han sjöng, det är trots allt en kärleksballad. Det är ju en fin sång. Alex i Clockwork orange är INTE en fin kille.

Av Linn - 7 januari 2009 13:59

Jag trodde vi började skolan idag, så jag gick upp tidigt och åkte dit. Och till min stora förvåning upptäckte jag att det gjorde vi visst inte alls. Så där stod jag i min ensamhet utanför matsalen och rev mig i huvudet och undrade vad jag skulle ta mig till. Jag ringde pappa och han fick komma och hämta mig igen.
Vi börjar i morgon så att säga. Inte idag. Inte alls. Så kan det gå.


Jag är nog sveriges lataste person. Jag har en uppgift att göra, som jag inte har gjort och som jag skjuter upp för varje minut som går. Ajabaja mig, det är inte likt mig, inte det minsta.


Jag är kär i duvan i "det är inte lätt att vara brevduva nu för tiden"-reklamen. Vad är det, Comviq eller något. Den är söt. Och ball.


Förövrigt, nu har bilderna från Thailand kommit upp på bilddagboken, bättre sent än aldrig så att säga.

Av Linn - 5 januari 2009 21:51

Förlåt mina beundrare för min dåliga uppdatering.

Min bortförklaring; Thomas. 

Jag är hemma hos honom och myser mig igenom de sista dagarna av mitt långa jullov. Det är inga fel, inga alls faktiskt. Jag lovar er mer genomtänkta uppdateringar när jag kommit hem. Jag lovar!

Puss.

Ovido - Quiz & Flashcards