Alla inlägg under juni 2009

Av Linn - 13 juni 2009 19:53

Citat från gårdagen:

"Men Liiiiiiiiinn, du har ju stavat fel till Obama!" utbrast Merit samtidigt som hon pekade på min 'Ohana tatuering. 

Jag dog.


Idag var det bal för studenterna. Jag kom på att jag vill ta studenten i morgon istället för om 2 år.


ärta.

Av Linn - 12 juni 2009 23:17

Student idag, men inte för mig. Det var trevligt. 2 år kvar tills det är min tur. Egentligen 1. Men 2. Mitt eget fel. Men det är nu det börjar kännas jobbigt att jag bytte linje och får gå ett extra år. Dock är det värt det. Gissar jag. 2 år, sen ska jag försöka komma in på reseledarkurs för att sen; bokstavligt talat, ha världen framför mina fötter. Sen blir det utomlandsjobb hoppas jag. 

Jag drömmer.

Det kan ju ändras. 

Radikalt.


Idag har jag varit tillsammans med min man en hel graviditetsperiod.


ärta.

Av Linn - 11 juni 2009 20:42

Det är sommarlov.

Jaha.

Det känns inte. 

Inte det minsta. 


Var tidigare idag och hängde den största och finaste rosen jag hittade på Therese som gick ur nian. Hon var så fin. Sådär fin så man nästan fick en tår i ögat när man tittade på henne. Hon var så lycklig och så ledsen på samma gång. Och hon var verkligen så fin. 


Glad sommar mina vänner. Det kan jag ändå offra mig till att säga. 


ärta.

Av Linn - 10 juni 2009 21:35

Om 16 dagar står han framför mig. Antichrist superstar.

 

Arma-goddamn-motherfucking-geddon - Marilyn Manson blir dagens visa.


Allmänt

ja

Av Linn - 10 juni 2009 20:58

Jag älskar vaniljvisp.

Speciellt till persikohalvor.

Det skulle jag kunna leva på.


Eller bara vaniljvips. Mildas.

tio

Av Linn - 10 juni 2009 20:05

Jag kollar på en dokumentär om flickor som bestämt sig för att inte ha sex med någon innan de gifter sig. Det är inget konstigt med det egentligen. Men vissa av dem ska inte ens kyssa någon innan de gifter sig. Det fattar jag inte, det är väl inget farligt eller "syndigt" med att kyssa någon? Det tycker inte jag iallafall. Vilket okärleksfullt förhållande det borde bli utan att pussas. För min del pussar man någon som ett bevis på att man tycker om den personen och vill släppa den nära inpå sig själv. Jag skulle aldrig kunna vara tillsammans med någon som tycker att kyssar innan giftemålet är fel. Vilken tur att jag inte är det, tur att jag är tillsammans med någon jättepussig. Som mig. Perfect match!


I morgon är det skolavslutning och det finns ingen feeling för det alls. 


ärta.

nio

Av Linn - 9 juni 2009 21:30

Är nyss hemkommen från Adam, jag har flyttat in där. Nästan. Nej. Men jag är där mycket. Var som vanligt en hel del spelande. Gitarr hjälte och sims 3. Mina favoritspel. Någonsin.


Köpte en ost och skinksallad dag. Åt inte ens upp hälften. Men bara för att den var så jävla dyr så kunde jag inte slänga den. Så jag spände fast den på pakethållaren när jag cyklade hem. Det var fint. Men i min folkskygghet ville jag inte att folk skulle skratta åt min sallad på pakethållaren. Så jag tog en omväg för att slippa. 


Till min stora sorg hittade jag repor på min rosa cykel idag. Jag dog. Lite. 


Lekte och fikade i skolan. Så borde det vara varje dag. Hela året. Jag skulle få mvg. Lätt.


ärta.

Av Linn - 8 juni 2009 21:52

Har varit och hämtat vinterns charterkataloger idag. Har hittat diverse intressanta saker, synd att det mesta är ganska dyrt. Men vi får se vad det blir. Det är roligt att titta i katalogerna och drömma sig bort, samtidigt som man känner mer och mer att man snart måste åka iväg.  Vilket jag i och för sig redan kände sen innan.


Min bror har beställt en reseledarkatalog till mig då han var på sweden rock festival och blev frågad om han var intresserad. Han är inte det, men han tänkte på mig. Han är snäll han. 


ärta.