Alla inlägg den 20 april 2009

Av Linn - 20 april 2009 12:15

Idag på historian fick jag ännu ett anfall, av något. Jag var jättevarm och kallsvettades samtidigt, jag var yr, det kändes som att jag skulle spy och jag trodde att jag skulle svimma när jag satt ner. Det flimrade framför ögonen och jag fick världens lock för öronen så jag hörde ingenting. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Fick be Elin att gå och hämta vatten åt mig, då jag var säker på att jag skulle svimmat om jag ställde mig upp. Det har hänt förut och det är så himla hemskt. Jag vet inte vad det är heller. Som tur är blev det bättre efter ett tag, men fortfarande är det inte helt bra, känner mig helt slut i kroppen. Någon som har en aning om vad detta kan vara?


Har varit på banken idag och fixat internetdosa och beställt ett nytt visakort. När det kommit ska jag beställa ytterligare ett nytt, fast ett med bild. Personligt och fint, det har jag velat ha jättelänge!


Hoppar över träningen idag, eftersom jag fortfarande inte mår helt okej. Kanske går ut och går efter körlektionen klockan 15.00, men gym blir det inte iallafall.


ärta.


Ovido - Quiz & Flashcards