Alla inlägg under maj 2009

Av Linn - 14 maj 2009 09:58

Ikväll kommer min älskling hit och jag har massor att göra innan dess. Jag ska till skolan, jag måste duscha, ska titta lite på en historiauppgift, jag ska hämta ut biobiljetter tills i morgon då vi ska gå på änglar och demoner, jag måste byta sängkläder och framförallt så måste jag städa. Och det sistnämnda vet vi ju hur det brukar bli med. Det gör fruktansvärt sakta och blir nästan inte gjort för att allt annat känns med ens så mycket viktigare. Dock blir det alltid gjort, i sista sekunden. Men ändå. M-m.


Jag har så mycket att göra så jag borde verkligen inte sitta här. Men det gör jag ändå. För att det känns som en mycket viktigare sak, än att börja med något av alla andra tråkigare saker. 


Jag vill verkligen byta till blogg.se istället. Men det finns inga namn som passar som är lediga. Och vissa som jag skulle kunna tänka mig är upptagna, men av folk som inte skrivit sen 2006. Dom borde tas bort faktiskt.  Blir arg.


ärta.



Av Linn - 13 maj 2009 20:17

Idag hade jag körlektion, det gick bättre än väntat faktiskt, han gnällde inte speciellt mycket. Han sa bara att jag ska tänka på att titta mer i backspeglarna innan jag svänger och det ska väl inte vara några problem skulle jag gissa på.


Skoldagen idag gick hyffsat fort, även om jag var tröttare än jag varit på väldigt väldigt länge. Hade powerpoint presentation om våra saker vi planerat för sverigeresan i tvåan. Det gick bra, även om jag inte hade så väldigt mycket att berätta. 


Ikväll blir det bara till att ligga här i sängen och titta på världens bästa film; Ronja Rövardotter. Och grina, bör tilläggas. Jag kan inte titta på den filmen utan att fälla massa tårar. Den är så sjukt stark, på alla sätt och vis. Och jag känner igen mig, på något sätt, det kan vara därför den berör mig. Så fruktansvärt mycket. 


ärta

Av Linn - 12 maj 2009 21:42

Dagens studiebesök på Karlstad Airport var intressant. Vi gick upp i flygtornet och tittade runt på knappar och skärmar och lärde oss diverse saker om flygledning. Roligt och spännande, dom har verkligen stort ansvar dom, flygledarna. Något man kanske skulle satsa på i framtiden? Efter några års utlandsjobb dvs.


På vägen till studiebesöket lärde vår mentor Jeanette oss hur man diggar i en bil. Mycket välbehöv kunskap kan jag säga. 


Väl hemma gick jag till adam för att klara av några delar av escape from monkey island. Så har väl mest min dag sett ut.


I morgon ska vi rida på idrotten och jag har ingen lust i hela världen att vara med. 


ärta.

Av Linn - 11 maj 2009 20:11

Grattis till min fina bror som blir 20 idag.


Jag har faktiskt varit duktig idag. Jag har gått hem från skolan (vilket är längre än en halv mil) efter att ha spelat brännboll på gympan.Det är inte varje dag jag är så nyttig faktiskt. Men idag slog jag på stor, blev rätt stolt över mig själv faktiskt. 


Annars har dagen varit lugn, var hos farmor en stund och sällskapade lite med henne och beställde en mascara och ett läppglans ur en katalog som hon hade. Annars har inget speciellt hänt.


I morgon ska jag till Karlstad Airport på studiebesök. Det ska bli intressant!


ärta.

tio

Av Linn - 10 maj 2009 23:23

Århundradets mest ovärda dag. Inget spännande har hänt, inte något på hela dagen.


I morgon fyller min bror 20. Jag har ingen present till honom. 


Någongång i mitt liv ska jag bli väldigt smal. Jag har bara inte bestämt mig för när.


det blir ingen ärta idag.

Av Linn - 9 maj 2009 19:04

Kvällen igår blev mer lyckad än vad jag kunnat vänta mig. Men en helkväll med Emma, Malin, Tirra och Iza kan ju inte slå fel. Vi började kalaset hos Malin där vi skulle göra tacos, det såg lovande ut - tills Malin kom på att hon inte hade någon stekpanna. Efter lång fundering på hur vi lättast skulle få tag på en så bestämde sig Malin och Iza för att helt sonika sätta sig på bussen och hämta en stekpanna i Malins gamla lägenhet. Sagt och gjort och Tacos blev det, gott var det också.


Kalaset fortsatte, med diverse viktiga samtalämnen om livets alla funderingar. Runt 11 drog vi oss in mot stan för att våldgästa Arena. Där var det trevligt, som fasiken och vi dansade oss igenom resten av natten.  Vid 2 tog jag och Emma bussen hem och avslutade kvällen med en nattpromenad. 


Det var den bästa kvällen på länge. Jag saknar mina vännor så himla mycket varje dag. Så detta får vi göra om snart. 


ärta.


Jag och Malin var lagomt supersnygga som vanligt.

Av Linn - 8 maj 2009 10:51

Kul att det är kissväder idag. Riktigt roligt och ironin rinner över kanten. Hoppas att det blir finare längre fram på dagen. Men det ser mörkt ut.


Snart ska jag iväg till mitt favoritställe i hela världen - tandläkaren. Ironin rinner över lite till. Stackars tandläkarna, säkert halva sveriges befolkning är rädd för dem. Däribland jag - extremt. Som tur är så ska det inte vara något större ingrepp idag. Bara undersökning, så idag slipper jag bli drogad. Även om det är rätt soft att bara ligga där och vara hög och borta och sen inte komma ihåg alls mycket av ingreppet. Asbra uppfinning!


Jag fattar inte hur man kan bli tandläkare, stå och pilla främmande människor i munnen, känna illaluktande andedräkter dagarna i ända och se snusbruna tänder. Fy. Dock förstår jag inte min mamma heller, hon är barnmorska...


Nu ska jag kila.  Jag längtar tills ikväll. Och saknar min älskling mer än någonsin.


pussärta

sju

Av Linn - 7 maj 2009 23:05

Var på körskolan idag och svarade på frågor på dator. Jag klarade 2 stycken delar. Jag blev stolt, då jag trodde att dom var näst intill omöjliga. Men 2 stycken blev gjorda, vilket kändes mer än bra. Resten av dagen spenderades hos Adam med Escape from Monkey Island. Vi ägde. Som vanligt på dataspel. Tiden gick fort och jag blev kvar där större delen av dagen.


Ska snart sova för att morgondagen ska kunna komma fort. För då ska jag ju in till Karlstad och kalasa med min favoritvännor. Det ska verkligen bli kul!


Nu blir det macka och sova.


pussärta.

Ovido - Quiz & Flashcards