Alla inlägg under maj 2009

Av Linn - 6 maj 2009 18:28

Sista skoldagen för veckan. Blir ingen geografi i morgon, för att resten av klassen har nationella. På fredag blir det heller inget för att jag ska till tandläkaren. Känns skönt. Gillar korta veckor. Har en liten liten turismuppgift att göra bara, men det är verkligen inte mycket.


Dagen idag var bra, Jag och Linda ledde vår gympalektion idag. Vi hade fys med resten av klassen. Det var tydligen jobbigt, då vissa hade träningsvärk direkt efter lektionen.  Men hoppas att dom tyckte det var roligt iallafall.

På turismen pratade vi om infrastruktur och flygkorridorer och sånt där turistiskt. Intressant faktiskt.


Vårt internet har tydligen lagt av, så jag får använda mitt mobila. Det går fruktansvärt segt. Men, det är ju faktiskt bättre än inget alls. 


Någon får komma och städa mitt rum.


ärta.


Av Linn - 5 maj 2009 19:45

Lugn dag idag. På alla sätt och vis. Väldigt skönt enligt mig. Det kommer fortsätta att vara lugnt i kväll. Jag har verkligen noll planer för resten av kvällen. Och det är noll att titta på på tvn. Det är mindre roligt. Tisdag är min hata-tv-tablå-dag. För det är inget som faller mig i smaken. Därför kanske jag ska titta på Ronja Röverdotter i stället. Eller Lilo och Stitch. Eller så ligger jag bara här vid datorn och fördriver tiden på diverse sätt.


Fick ett samtal om att jag ska till tandläkaren på fredag. MINDRE roligt. Men på fredag ska jag även in till Karlstad och göra stan osäker med mina favoritbrudar i hela världen. Det längtar jag till. Väldigt mycket! JA!


ärta.

Av Linn - 4 maj 2009 21:55

"'Ohana betyder familj och familj betyder att ingen lämnas utanför. Eller glöms bort"





Av Linn - 4 maj 2009 21:45

Dålig uppdatering. Som fan. Men det ber jag om ursäkt för. Jag har varit hos Thomas. Och om sanningen ska fram så är det viktigare att ta vara på tiden med honom, än att skriva blogg. Men nu är jag hemma och ska ta mig i kragen.


Det har varit en fin helg. Som vanligt. Vi har hunnit med en hel del. Bland annat så har jag prytt min kropp med en ny tatuering. Ett 'Ohana på ryggen. Slänger kanske in en bild senare. Jag är supernöjd, bokstäverna i den är ritade av Thomas efter mina direktiv och bara tillfixade lite av Ida på East street tattoo som tatuerade mig. Ida beskrev bokstäverna som "Barbapappabokstäver". Det stämmer nog ganska bra. Bra beskrivning.


Vi har även hunnit ta en tur på Gröna Lund för att åka Insane. Den var stängd. Så vi åt mest glass, åkte annan bergochdalbana och Thomas passade även på att vinna 2 kg dumle.


Annars har vi bara haft det allmänt trevligt. Som vanligt.


Dagen idag har fördrivits hos Adam, med Go Puzzle. Gick asabra. Som vanligt. 


ärta.

Ovido - Quiz & Flashcards