Alla inlägg under april 2009

Av Linn - 23 april 2009 17:57

Tagen med nya objektivet.

Av Linn - 23 april 2009 10:51

Blir nog ingen träning idag heller. Jag vill inte gå dit själv, och jag har inte råd att köpa gymkort nu heller känns det som. Eller nu ljög jag, råd har jag, men jag är för snål. Som vanligt. Finns massa andra saker jag vill ha. Stativ tillexempel. Och tatuering. Min ekonomi tillåter nog inte det. Gissar jag.


Skola idag, geografi. Och sen ska jag vara med på datan och göra en powerpoint presentation till turismen om restaurangen och hotellet i Trollhättan. Jag har inte gjort någon sån innan. Så vi får se vad det blir för resultat. Vi får hoppas att det blir bra. 


Inatt drömde jag att jag var i Thailand. Synd bara att det inte var en sanndröm.


ärta.

Av Linn - 22 april 2009 13:58

Nu sitter vi och ska titta ut boende, aktiviteter och restauranger till vår resa i tvåan. Jag ska titta ut boende i Trollhättan. Jag tog det dyraste. Nästan. Hehe.

Hehe.

He.

Nej.

Men jag tog hotell, fast jag skulle egentligen tagit ett vandrarhem. Men jag ville inte det, jag vägrade. Så jag tog hotell. Buse jag.


Snart ska jag och Jessica bjuda på fika. För vi är två snälla flickor. Ja.


Nu ska jag sjunga Losing you och leta restaurang. Jag har ont i magen. Fortfarande. Ja.


ärta.

Av Linn - 21 april 2009 18:46

Idag fick jag min present av mamma och pappa. Ett tele-makro 70-300 objektiv till min lilla söta Nikon. Den ser mer proffsig ut nu, och det känns himlans bra faktiskt. Sådär så det känns som att man kommer bli ett proffs direkt bara för att man har ett större objektiv. Kanske inte. Men det känns bra, och jag är glad.


Har dock varit hos tandläkaren idag och spänt min räls något fruktansvärt mycket. Det gör sjukligt ont nu. Men det får det vara värt. Idag ska jag bara vara glad.


ärta.

Av Linn - 20 april 2009 12:15

Idag på historian fick jag ännu ett anfall, av något. Jag var jättevarm och kallsvettades samtidigt, jag var yr, det kändes som att jag skulle spy och jag trodde att jag skulle svimma när jag satt ner. Det flimrade framför ögonen och jag fick världens lock för öronen så jag hörde ingenting. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Fick be Elin att gå och hämta vatten åt mig, då jag var säker på att jag skulle svimmat om jag ställde mig upp. Det har hänt förut och det är så himla hemskt. Jag vet inte vad det är heller. Som tur är blev det bättre efter ett tag, men fortfarande är det inte helt bra, känner mig helt slut i kroppen. Någon som har en aning om vad detta kan vara?


Har varit på banken idag och fixat internetdosa och beställt ett nytt visakort. När det kommit ska jag beställa ytterligare ett nytt, fast ett med bild. Personligt och fint, det har jag velat ha jättelänge!


Hoppar över träningen idag, eftersom jag fortfarande inte mår helt okej. Kanske går ut och går efter körlektionen klockan 15.00, men gym blir det inte iallafall.


ärta.


Av Linn - 19 april 2009 19:42

Texten är simpel, den består inte av många genomtänkta ord. Inte någon lång poetisk dikt om hur man känner. Inte heller en lång berättande del. Endast ett fåtal ord, men man känner känslan. Känslan han förmedlar genom sången. Jag blir lycklig, och jag känner mig varm inombords. Den här låten är en sån som för mig går rakt in i hjärtat och själen. Rakt jävla in. Och där stannar den. Som en stämpel.

Av Linn - 19 april 2009 17:21

Av Linn - 19 april 2009 16:56

Efter några dagar med fullt upp har det blivit glest med uppdatering.


Men det har varit fina dagar. Minst sagt. Nu är jag vuxen och jag känner ingen skillnad. Än. Fast i morgon ska jag gå in på bankenoch säga att jag vill ha ett nytt visakort och på tisdag ska jag fylla i en ledighetsansökan. Själv. Ska snart även tatuera mig, utan förälders tillåtelse. Känns bra. 


Lovet har varit bra, det har spenderats på det sättet jag gillar mest. Med min bästa vän/mitt hjärta. Så borde varje dag spenderas, bara inte loven. Men man får glädjas åt det man får och inte gnälla över vad man inte får. 


Skola i morgon och sen övningsköra. Finns lite att göra.


ärta.

Ovido - Quiz & Flashcards