Alla inlägg den 31 mars 2009

Av Linn - 31 mars 2009 19:23

Nu är jag arg - på riktigt. Jag läste nyss en artikel på aftonbladet om att man i Afghanistan antagit en ny lag, som innebär att kvinnor förbjuds att lämna hemmen utan makens tillstånd och som gör det lagligt för männen att våldta sina kvinnor. Detta leder till att kvinnor inte kan gå till läkaren, inte kan få någon utbildning och de kan inte heller söka jobb utan mannens tillåtelse. Det är heller inte lagligt att neka sin make till sex.


Sånt gör mig rent ut sagt så jävla arg. Hur tänker man när man beslutar att en sån lag ska införas? Vem tycker att det är en rättvis lag? Har kvinnorna fått vara med att göra sin röst hörd när man bestämde detta? Nej, för detta har den afghanska presidenten bestämt, för att vinna röster inför det afghanska presidentvalet. Undra om kvinnor får rösta i det. Och om han tjänar på att skaffa en sån idiotisk lag. Kvinnor världen över är inte känslolösa, detta gäller även de afghanska kvinnorna. Varför ska man skaffa en sån jävla dum lag?


Det krävs två för tango, även för sex. Bara för att kvinnan inte vill, så ska det helt plötsligt bli lagligt för mannen att bokstavligt talat göra intrång på kvinnans mest privata egendom, hennes egen kropp. Kvinnan får heller inte neka, hon ska tydligen gå omkring och vara kåt dygnet runt och sära när helst mannen vill, annars bryter hon mot lagen. Men om det (mot förmodan) händelsevis skulle vara tvärtom? Vad händer om mannen inte vill knulla när kvinnan känner för det? Får kvinnan våldta honom då? Det borde vara lika rättigheter om det ens ska vara. 


Eller så kan vi åka ner till Afghanistan och våldta presidenten. Hårt med en tjock jävla pinne. I röven. Så ska vi se hur roligt han tycker att det är.


Artikeln finner ni här . Läs och bli förbannade. Må Harmid Karzai brinna i helvete och bli våldtagen flera gånger om dagen.

Av Linn - 31 mars 2009 17:53

På måndag ska jag köra bil på körskolan.

Ännu ett steg närmare körkort.

Hurra!

Av Linn - 31 mars 2009 14:07

Jag och Linda har varit väldans duktiga idag och gjort många många många uppgifter i konferenshäftet, som är så himlans roligt. Kanske inte. Men vi har iallafall gjort det. Snart ska vi gå ut i receptionen och sitta där en stund och se söta ut. Det är vi ganska bra på. Egentligen borde vi redan vara där. Men av lathet så skjuter vi på det. En liten liten stund


Det känns verkligen att jag cyklade mycket igår, min rumpa ömmar. Som fasiken också.


Jag är sugen på GB sandwich.


puss.

Ovido - Quiz & Flashcards