Alla inlägg under mars 2009

Av Linn - 26 mars 2009 19:26

Fick äntligen tummen ur och gick och tränade med Lottan idag. Det var skönt. Jag dog på crosstrainern, tog något fatburn program. Det lät bra. Och brände fett måste jag ha gjort. Det var helt sjukt jobbigt. Eller så är det bara jag som är otränad. Eller kanske en blandning. Jag vet inte. Men jag klarade iallafall av hela programmet och sprang därmed dryga 8.5 km. Duktig jag.


Lottan och jag var extra duktiga då vi promenerade till Adam. För att prata skit, äta alldeles för starka Chili ostbågar och spela antalet omgångar Gitarr Hjälte. Vi rockade som fasiken. Jag sjöng, bättre än någonsin. 


Bra dag tycker jag. 


Om 3 veckor fyller jag 18. Coolt.



Av Linn - 25 mars 2009 19:44

Min dag har jag spenderat i Karlstad med Emma. Vi gick på stan och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag fick mig en klänning i stort leopardmönster, den var söt. Vi åkte sedan hem till henne och fortsatte prata. Trevligt var det.


Det fortsätter vara kallt ute, fruktansvärt kallt. Om kylan fortsätter såhär kommer vi aldrig få sommar. Och det är något jag verkligen verkligen vill ha just nu. Är mer än trött på att det ska vara kallt ute fortfarande. Jag vill ha sommar, så att man kan gå ute på stan och äta glass utan att frysa ihjäl. När jag stod och väntade på bussen hem såg jag dock en person som trotsade kylan med en magnumglass i handen. Hon var modig, för det såg kallt ut. Ruskigt kallt.  Men gott. Väldigt gott. Själv höll jag mig från att äta glass tills jag kom hem, jag har ju trots allt en halv burk Half Baked i frysen. Glass är det bästa jag vet. Jag tror att glass kan skapa världsfred.

oj

Av Linn - 24 mars 2009 21:14

Jag tror jag håller på att bli man. Under min piercing har jag en leverfläck, MITT I den jäveln har ett svart hårstrå bosatt sig. Detta strå är säkert dubbelt så grovt som alla andra strån på hela min kropp. Och självklart har det satt sig i ansiktet. MEN problemet är att stråjäveln har jag dragit upp med roten ett oräkneligt antal gånger, i hopp om att det ska sluta växa. Det gör det inte. Så jag får väl fortsätta att dra upp det med roten, vilket gör ont gånger 19. Annars kanske jag skulle spara ut det och fläta in det i mitt vanliga hår och sätta en röd rosett. Tänk om det sprider sig. Jag kommer bli ökänd som skäggiga damen.

Av Linn - 24 mars 2009 16:26

Jag måste verkligen skriva igen hur stolt jag är över mig själv. Jag har köpt Ben n' Jerrys glass som jag ska äta upp bara för att jag tycker att jag har varit duktig idag. Half baked. Den är godast. Jag ska inte bjuda någon alls. Det är min egen belöning åt mig själv. Jag gillar när man har något att belönas sig själv åt.

Av Linn - 24 mars 2009 16:06

Skrev ju som sagt skolprovet idag, det gick superbra, fick 3 fel och får därmed VG i kursen. Så nu är det bara att ringa och boka körlektioner. ska försöka boka dom så att jag får dom tidigt. Nu känns det verkligen som att jag är på gång, det är fruktansvärt skönt faktiskt. Och är teoriprovet lika svårt som skolprovet var, så kommer det inte vara några problem. Det känns helt bra, utan några men.


Skolan idag var den längsta dag jag varit med om, ävenom jag bara var där 2 timmar. Kändes som att tiden stod stilla och jag ville inget hellre än att bara få gå. Kommer antagligen vara samma sak i morgon, men vi får väl se. Hoppas att det blir bättre. 


Jag förstår inte varför inte våren kan komma på riktigt. Kan inte snön bara låta oss vara, den har gjort sitt nu. Det är snart April, då ska det inte vara snö. Absolut inte.

Av Linn - 23 mars 2009 16:43

Tekla fyller egentligen år idag, men hon sa att vi skulle hoppa över det i år, av det faktum att hon inte känner för att bli ett ynka år åldre, eller för att få en rynka till. Därför skulle det egentligen ha stått att vi säger grattis här. Men eftersom vi hoppas över hennes födelsedag i år, så står det inte det.


Ledig dag stod det på schemat, men jag har bannemig pluggat. Riktigt ordentligt. Körkortsteori. Blä. Jag har både läst och gjort det på datorn. Jag laddar verkligen inför skolprovet, som ska skrivas i morgon eller på onsdag.  Jag SKA klara det på första försöket. Samma sak med det riktiga teoriprovet och uppkörningen. Men när väl skolprovet är klart ska jag se till att boka körlektioner snabbt, så jag får göra halkbanan snabbt, ska boka in mig på riskutbildningen (läs: den dumma idén) snabbt, och hoppas på att jag får mitt körkort snabbt efter att jag fyllt år. HELST inom en månad, från och med idag. Haha, lycka till då jag fyller den 16 april. Förhoppningsvis vill ingen annan ha körkort i april. Så det är frittfram för mig att boka mina tider dådet passar mig fint. Det vill säga; snabbt.

Av Linn - 22 mars 2009 17:28

Litegranna trött idag, men det får man faktiskt vara ibland. Försökte sova en stund men Kissekatten skrek och var sur för att jag inte kom och öppnade dörren så hon kunde komma ut ur mitt rum. Men jag är ledig i morgon, då ska jag enbart sova och läsa körkortsteori, så att jag får gjort provet någongång.


Ikväll blir det bio med mamma. "män som hatar kvinnor"

Av Linn - 21 mars 2009 21:38

Jag är helt slut i hela kroppen. Speciellt i huvudet och benen. Det tog verkligen på krafterna att gå runt inne på TUR-mässan. Men det var roligt, jätteroligt och intressant. Verkligen värt att gå upp klockan 6 en lördag.


Speciellt intressant var det seminarium vi gick på. "Att jobba i en miljö som andra betalar för att komma till". Det var personer från fritidsresor där och berättade om deras verksamhet, vad de gör, vad de olika yrkesgrupperna gör, hur man blir anställd osv. Att jobba som något inom fritidsresor är verkligen min dröm, allra helst som guide i Thailand. Jag satt hela föreläsningen och bara kände hur jag mer och mer verkligen vill jobba med det! Bland annat var Mikaela från "Semestersvenskar" där en stund och jag och Linda gick och pratade lite med henne när föreläsningen var slut. Hon var lika trevlig som hon verkade vara i programmet. Till sist önskade hon oss lycka till, det kändes riktigt bra, hon är ju ändå väldigt duktig på sin sak. 


Mycket bra dag. Ja-a :)

Ovido - Quiz & Flashcards