Alla inlägg under mars 2009

Av Linn - 20 mars 2009 17:19

Nästan hela min dag har jag spenderat åt att spela Theme Park World, det var jag asbra på när jag var mindre, fast slutade spela det när vi formaterade datorn en gång i tiden. Så började jag spela det idag och till min stora förvåning så var jag lika bra än. Man ska bygga nöjesfält och locka besökare och se till att allt står rätt till i parken. Det är fruktansvärt roligt, om man är lika pro på det som mig, så att säga. Jag ska nog fortsätta spela det resten av kvällen, det får tiden att gå iallafall.


I morgon ska jag och min klass till Göteborg på TUR-mässan. Samling halv 8. Omänskligt tidigt för mig på en lördag. Nästan så det borde vara olagligt. Men jag hoppas på att det ska vara värt det, man kanske kan fjäska in sig någonstans och få ett roligt sommarjobb!

Av Linn - 19 mars 2009 23:27

Man behöver inte förklara varför man tycker om päron

Av Linn - 19 mars 2009 19:12

Varför skjuter man upp så mycket till "sen" eller "i morgon" eller helt enkelt "en annan dag"? Jag gör det otroligt ofta, många gånger är det även ganska viktiga saker som jag tar initiativet till att göra "en annan dag". Läsa körkortsteori till exempel, det har jag sagt att jag ska göra i flera dagar, men jag gör det inte, inte mycket iallafall. Jag kanske läser en sida, och kommer sedan på att jag ska göra något annat, sen blir det inte av någon läsning iallafall. Även om jag vet att jag måste. Skolprovet ska vara klar innan nästa fredag, och nu börjar jag känna stress. Igen. Jag ska verkligen läsa körkortsteori hela min lediga måndag. Jag lovar. På hedersord!

Av Linn - 18 mars 2009 21:19

I morse vaknade jag 10 minuter innan mitt larm tjöt, sånt gillar inte jag. Det känns som en ganska onödig grej.


Som sagt så åkte vi till Karlstad med skolan idag, Uf-grejen var inte så himla roligt må jag säga. Så jag stannade bara en halv timme, sen åkte jag till Älvkullen för att träffa mina söta goa favoritvännor Emma och Malin. Men jag träffade fler än bara de två, utan jag träffade många andra söta medianer med. Då insåg jag hur mycket jag saknade alla dem. Verkligen superdupermycket.


När de slutat för dagen åkte vi in till stan och fikade och pratade, precis som vi gjorde för ett år sen. Vi gick sedan på stan och jag hittade en gul/vit randig tröja som var fin, som jag inte köpte.


Jag tycker så mycket om Malin och Emma. Mina söta små beztizar, med z.

Av Linn - 17 mars 2009 21:25

I morgon ska vi till universitetet i karlstad med skolan och titta på någon UF-mässa. Efter det ska jag till Älvkullen och träffa mina favoriter. Det ser jag framemot en hel massa! :)

Av Linn - 17 mars 2009 16:52

Idag var det fruktansvärt skönt att komma hem från skolan efter en ovanligt seg dag. Hade konferensdelen idag på turismen. Det var mindre roligt, det enda vi gjorde som var av någon nytta var att ställa om några bord, torka av dem och tända ljus, samt sätta på en kaffebryggare. Ansträngande göra i 2½ timme. Mhm. Jag kunde faktiskt redan det sen innan.


Trött är jag idag. Mer än vanligt. Kunde inte sova i natt på grund av en äcklig liten fluga som surrade runt. Fick väl lite skylla mig själv, då jag i ren barmhärtighet (läs: protest) lät bli att döda den. 


Ska kanske ut och övningsköra senare idag. Får se hur det blir, jag har hört att man inte ska köra om man är för trött. Vad räknas som "för trött"? Måste verkligen läsa körkortsteori också. Känner mig så himlans lat just nu.

Av Linn - 16 mars 2009 20:18

Såg att Lotta hade en länk om earth hour som namntillägg på msn. Så jag klickade in mig på den och fann att det var en anmälan till earth hour. Jag anmälde mig. Det tycker jag att alla ska göra, det är så lite begärt. Och faktiskt så kan man stänga av tvn och lampor 1 timme på lördagskvällen. Det är för en bra gärning.

Anmäl dig här:

http://www.wwf.se/v/klimat/earth-hour/1196404-earth-hour-2009-startsida

Av Linn - 16 mars 2009 11:58

Om en månad fyller jag 18 minsann! En liten liten pyttemånad.


Provet kändes sådär, inte jättebra precis. Men dugligt. Kanske. Åkte iallafall hem efteråt. Och sov, en timme eller så. Det var inte meningen, men det var verkligen otroligt skönt och behövligt. Men jag ska till gymmet snart, så min största bortförklaring till min lilla nap får nog bli att jag ska vara pigg och på topp på träningen. Ska förövrigt köpa månadskort idag, så att vi kommer igång riktigt på riktigt. Jag ska bli smal nu, någongång. Jag ska försöka. Jag hoppas. 

Ovido - Quiz & Flashcards